Aur, bronz și o mențiune pentru elevii nemțeni la etapa națională a Olimpiadei de Istorie (FOTO)

Medalie de aur, de bronz și o mențiune pentru elevii nemțeni care au participat la etapa națională a Olimpiadei de Istorie.

În perioada 18-21 aprilie 2022 s-a desfășurat la Târgu-Mureș etapa națională a Olimpiadei de Istorie, competiție la care a participat, din județul Neamț, un lot format din cinci elevi, selectați în competiția organizată la nivel județean.

Rezultatele au confirmat că județul Neamț rămâne, de ani buni, în topul județelor cu cele mai bune rezultate obținute la olimpiada de istorie, la nivel național.

„Ne onorează aceste performanțe și considerăm că avem responsabilitatea de a motiva, în continuare, performanța la disciplina istorie.” – este mesajul transmis de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț

În acest context, Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Asociația Profesorilor de Istorie din Neamț vor oferi Premii de Excelență celor cinci elevi, în cadrul Galei Herodot, și vor asigura costurile pentru participarea olimpicilor la Școala de Vară de la Văratec, care va fi organizată în vacanța de vară.

Mai jos, componența lotului național (elevi și profesori îndrumători) și rezultatele:

„Adresăm mulțumiri și felicitări olimpicilor care ne-au reprezentat, cu mare onoare, la etapa națională, mulțumiri cordiale – colegilor profesori îndrumători și părinților, de asemenea mulțumiri colegei noastre, prof. Maria Antonescu, tânăra noastră colegă care a însoțit lotul și a coordonat cu profesionalism toate acțiunile necesare deplasării și șederii la Târgu-Mureș.” – au mai spus reprezentanții ISJ Neamț

Aanei Mara Dana

Lotul județului Neamț
Aanei Mara Dana
Aanei Mara Dana
Cosmina
PUBLICITATE