Au început consultările pentru soarta stadionului din Piatra Neamț


intalnire-7346Astăzi, 22 iunie, a avut loc la sediul Primăriei Piatra-Neamț o primă consultare cu reprezentanți ai fotbalului nemțean și ai mediului de afaceri interesați să susțină o nouă echipă de fotbal reprezentativă pentru orașul nostru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Discuțiile s-au purtat pe două planuri, unul referitor la baza sportivă,  care să fie administrată de municipalitate și un al doilea plan referitor la înființarea unei echipe de fotbal care să beneficieze de această bază sportivă și de susținerea mediului de afaceri local.

A fost abordată și problema accesului gratuit la stadion pentru entitățile sportive din oraș, cât și pentru persoanele care vor să facă mișcare pe pista de atletism.

13517719_1352269724800645_457713675_o          Vor urma și alte întâlniri în urma cărora se va stabili o variantă ce va fi supusă aprobării noului Consiliu Local.

„Așa cum am mai declarat, vom căuta cea mai potrivită soluție pentru o administrație eficientă a stadionului și pentru a avea o echipă locală de fotbal care în câțiva ani să readucă fotbalul de performanță la Piatra-Neamț și suporterii la stadion. Toată activitatea desfășurată la stadion trebuie să se bazeze pe transparență și pe decizii rezultate în urma consultării factorilor de specialitate. La momentul de față asigurăm accesul gratuit la terenurile de antrenament pentru cluburile sportive, iar de vineri, în baza unui program, vom asigura și accesul publicului larg pentru a face mișcare pe pista de atletism” a declarat primarul Dragoș Chitic.

PUBLICITATE