Au furat 300 kg de fier beton din parcarea unui hotel

Doi bărbați din Neamț au fost reținuți de polițiști după ce au furat aproximativ 300 kg elemente din fier beton din parcarea unui hotel.

„La data de 27 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat de 53 de ani, din Horia, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cantitate de fier din parcarea unui hotel, din localitatea Horia.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 26 spre 27 august, în intervalul orar 03:30-04:00, autori necunoscuți, ar fi sustras o cantitate de aproximativ 300 kg elemente din fier beton, ce erau depozitate în parcarea unui hotel, din localitatea Horia.” – au transmis polițiștii nemțeni

Polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, doi bărbați cu vârste de 29, respectiv 35 de ani, din Bozieni.

„Cu ocazia verificărilor, bunurile au fost recuperate și restituite părții vătămate .

Față de persoanele în cauză a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.” – au mai spus polițiștii

PUBLICITATE