Au apărut „căutătorii de comori” în Piatra-Neamț (VIDEO)

O femeie care locuiește în cartierul Văleni din municipiul Piatra-Neamț a surprins în această dimineață doi angajați ai municipalității care „tundeau” iarba deja tunsă de locuitori.

Ca la noi la nimeni…. Se mimează tunsul ierbii la întrarea în cartierul de vilute din Văleni…. Se mimează pt ca nu au ce tunde… Am tuns-o noi….” – a fost mesajul postat pe Facebook de femeia care i-a filmat pe muncitori, mesaj completat de comentariul: „Zici că sunt cu detectoare de metale”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dincolo de amuzamentul situației, problema invaziei buruienilor din jurul blocurilor a rămas și în acest an.

În anumite cartiere din oraș oamenii au fost nevoiți să-și tundă singuri iarba din zonele în care locuiesc iar în unele locuri, angajații municipalității au ajuns abia în luna iulie pentru prima dată în acest an.

Este drept că ploile din ultima perioada au ajutat ca iarba că crească foarte mult, ceea ce a dus la apariția insectelor, țânțarii devenind, din nou, o problemă pentru pietreni.

Actualizare: autoritățile administrației municipiului ne-au informat că acea zonă a fost cosită cu câteva zile în urmă de către o echipa mecanizată cu tractorașe iar în data de 6 iulie au revenit având cositori cu fir, pentru curățarea bordurilor de iarbă și a smocurilor.

PUBLICITATE