Atenționare meteo de vreme rece, brumă și vânt puternic în următoarele zile

Meteorologii au transmis astăzi, 27 aprilie, o informare meteo de vreme rece, brumă și vânt puternic până sâmbătă dimineață.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 27 aprilie, ora 10 – 29 aprilie, ora 10
Fenomene vizate: vreme rece, brumă noaptea și dimineața, intensificări ale vântului

În intervalul menționat vremea va fi rece pentru această perioadă din an.

Local se va produce brumă și vor fi temperaturi minime în general între -4 și 0 grade, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei și al Munteniei și izolat în rest, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare din centru și nord-est.

Temporar vântul va avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h. În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, rafalele vor depăși 70…80 km/h.

Regiunea Moldovei

În intervalul menționat vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Local se va produce brumă și vor fi temperaturi minime în general între -2 și 0 grade, mai ales în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare.

Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h. În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații de Curbură, rafalele vor depăși 70…80 km/h.

PUBLICITATE