Atenție, șoferi! Se lucrează intens pe strada Mihai Viteazul

De astăzi, 9 martie, a început turnarea primului strat de asfalt pe strada Mihai Viteazul, pe tronsonul de la podul peste Cuiejdi până la sensul giratoriu de la magazinul Orion. – anunță Primăria Piatra-Neamț

În cursul zilei de astăzi se va așterne strat de asfalt pe cele două benzi de la axul drumului (câte una pe fiecare sens), iar începând cu seara zilei de vineri, 10 martie, se vor asfalta celelalte două benzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Agenți ai Poliției Locale sunt prezenți în zonă, în special în intervalele orare aglomerate, pentru fluidizarea traficului.

Strada Mihai Viteazul este una dintre cele trei artere principale din Piatra-Neamț care se află în cel mai amplu proces de modernizare din ultimii 30 de ani.

Pe acest coridor vor fi reorganizate complet benzile de circulație, trotuarele vor fi accesibilizate și reamenajate, alături de spațiile verzi și se vor construi peste 1,5 km de piste pentru bicicliști.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!” – spun reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț

PUBLICITATE