Atenție, șoferi! S-a rupt o bucată dintr-un pod din județul Neamț (FOTO)

ACTUALIZARE: Măsuri după ruperea unei bucăți din podul de la Petru Vodă

S-a rupt o bucată dintr-un pod din județul Neamț, iar circulația rutieră în zonă este îngreunată.

„Pompierii de la Garda 2 de intervenție Poiana Teiului intervin pentru asigurarea zonei ca urmare a desprinderii unei bucăți din structura căii de rulare a podului de pe DN 15 B în comuna Poiana Teiului. (în zona  intersecției spre Manastirea Petru Vodă)” – au transmis pompierii

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit polițiștilor, în zonă se circulă alternativ pe un singur sens, doar auto de până la 3,5 tone.

„În cursul acestei după amiezi, pe DN15B, în localitatea Petru Vodă s-a produs o degradare la podul de la km 7 + 280, partea dreaptă, placa carosabilă dintre două grinzi a cedat pe o lungime de circa 3m și o lățime de 0,8.
Consecutiv producerii degradării, zona a fost semnalizată, iar traficul a fost întrerupt, la fața locului fiind mobilizată echipa districtului Călugăreni.
Din primele evaluări, incidentul s-a produs datorită suprasolicitării, podul respectiv nefiind semnalat cu probleme de la ultima revizie efectuată de experți.

O echipă a DRDP Iași se va deplasa în scurt timp la locul incidentului în vederea luării celor mai grabnice măsuri pentru refacerea suprafeței și asigurarea traficului. Recomandăm celor ce intenționează să tranziteze DN15B între Poiana Largului și Tg. Neamț, să folosească alternativa DN 15 până în Piatra Neamț și apoi DN 15C spre Tg. Neamț, alternativă viabilă pentru ambele sensuri de tranzit.” – a transmis DRDP (Direcția Regională de Drumuri și Poduri) Iași

PUBLICITATE