Atenție, șoferi! Încep lucrările la un pod din Neamț

Astăzi, 19 aprilie, încep lucrările de reabilitare la podul de pe DN 17B, localitatea Topoliceni (comuna Poiana Teiului).

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași informează conducătorii auto că astăzi, 19 aprilie, vor demara lucrările de reabilitare a podului peste râul Bistrița de pe DN 17B, km 82+001, Topoliceni, județul Neamț.

Lungimea totală a podului este de 127,70 m, obiectivul fiind construit din beton armat și prevăzut cu trei deschideri (două marginale a câte 34,40 m și o deschidere centrală de 44,00 m).

Prin proiect, sunt prevăzute lucrări la suprastructură și infrastructură, la nivelul căii podului, a trotuarelor și rampelor de acces, precum și lucrări în albia râului.

Termenul de execuție este de 12 luni, lucrările fiind executate S.C. GEIGER Transilvania S.R.L.

Lucrările vor fi executate pe jumătate de cale, iar traficul va fi dirijat prin semafoare, cu o restricție de viteză de 30 km/oră.

În aceste condiții, DRDP Iași face apel la înțelegere din partea conducătorilor auto pentru disconfortul creat, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite în zona de lucrări.

PUBLICITATE