Atenție, șoferi! De luni, 3 aprilie, circulație restricționată pe podul de pe Calea Romanului

De luni, 3 aprilie, încep lucrările la pasajul de pe strada Mihai Viteazul (peste strada Fermelor), anunță primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea.

Potrivit edilului, circulația va fi restricționată, în primă fază, pe partea dreaptă a pasarelei (spre ieșirea din oraș).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru circulația rutieră vor rămâne două benzi disponibile, câte o bandă pentru fiecare sens.

„Împreună cu constructorul am găsit soluția ca lucrările de consolidare la acest pod să se facă fără închiderea circulației, pentru a minimiza disconfortul șoferilor și aglomerația din trafic la a doua cea mai importantă intrare în oraș.

O nouă lucrare extrem de importantă care ne apropie mai mult de obiectivul de modernizare a infrastructurii orașului. Unii spun că în acest moment avem prea multe lucrări în oraș. Poate… dar, doar pentru că în ultimii 30 de ani s-au făcut prea puține. A venit momentul să le facem pe toate și trebuie să le facem acum, pentru a respecta termenul de finalizare al proiectelor, adică sfârșitul acestui an. Poate e un pic mai greu acum, dar la final va fi bine și toți vom fi mulțumiți.” – a scris primarul Carabelea

PUBLICITATE