Atenție, pietreni! Peste 4500 de contracte pentru parcările de reședință expiră până la finalul lunii august

Primăria Piatra-Neamț anunță că până la data de 30 august 2023 vor expira 4540 de contracte de utilizare pentru parcările de reședință din Piatra-Neamț.

Toți cetățenii care se află în această situație au fost notificați de la începutul lunii mai prin email și SMS și le-a fost reamintit faptul că dacă vor să își păstreze locul de parcare, trebuie să solicite reînnoirea contractului până la data expirării acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cazul în care până la data expirării nu se solicită reînnoirea contractului, locurile vor deveni automat libere în aplicație, după data expirării contractului.

Până la data de 1 iulie vor expira 1644 de contracte, în perioada 2-30 iulie vor expira 1060, în timp ce în luna august vor expira 1836 de contracte de utilizare pentru parcările de reședință.

Reînnoirea contractelor se poate face atât la sediul Parking (strada Cuiejdi FN, Forum Center), dar și pe aplicația parcari.primariapn.ro, pentru care puteți găsi tutorialul de utilizare aici: https://www.facebook.com/SCParkingSA/videos/993350125177710

PUBLICITATE