Ateliere creative pentru copii, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”, prin Serviciul Relații cu publicul, Informare bibliografică și comunitară, propune noi modalităţi de implicare a copiilor (cu vârste cuprinse între 7 – 12 ani) în activități de grup care să valorifice talentul, creativitatea și cunoștințele dobândite de aceștia în procesul instructiv-educativ, dar și în mediul social și familial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, începând cu luna martie și până pe data de 7 iunie, în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 14.00, se vor desfășura ateliere creative pentru dezvoltarea personalității copiilor, după cum urmează: 15 martie – figurine quilling; 22 martie – origami; 29 martie – decorațiuni de primăvară din hârtie creponată; 5 aprilie – bufnițe din pâslă; 12 aprilie – pictură cu hârtie de orez pe ouă din polistiren; 19 aprilie – trandafiri din hârtie creponată; 26 aprilie – figurine plastilină; 3 mai – picturi 3D; 10 mai – quilling; 17 mai – coșulețe fetru; 24 mai – pictură pe figurine din polistiren; 31 mai – animăluțe din sârmă plușată.

Fiecare atelier se desfășoară cu pariciparea unui grup de 10 – 12 copii, are durata de 1 oră, iar taxa de participare este de 2 lei., înscrierea făcându-se, în funcție de preferințe, la un număr variabil de ateliere, în cadrul Secției de carte pentru copii și Ludotecă “Ion Creangă”.

PUBLICITATE