Astăzi s-au anunțat oficial doi candidați pentru fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț


Astăzi, 21 ianuarie, la Piatra Neamț, în urma a două conferințe de presă, partidul M10 și alianța ALDE și-au anunțat oficial candidații pentru a ocupa fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

m 10 neamtAstfel, prima conferință a început la ora 11:00, la sediul partidului M10, unde președintele Adrian Niță a prezentat-o pe Ana Monda, candidatul oficial al partidului pentru primăria Piatra Neamț.

M10 înseamnă o nouă abordare în ce înseamnă politica românească. Prin simplu fapt că în această organizație de partid nu se mai practică ce s-a practicat în ultimii 25 de ani în toate celelalte organizații de partid și mă refer la parvenitismul politic, la vanzarea de functii sau de locuri pe liste eligibile atunci când se pune problema unor candidaturi. În același timp ne dorim ca, cât mai mulți tineri sau oameni care n-au fost implicat în viața politică să se implice, pentru că partidul acesta poate reprezenta vehicolul necesar celor care au fost mult timp marginalizați sau dezamăgiți de echipele din care au făcut parte și care au ceva de spus în comunitățile unde trăiesc” – a declarat președintele M10 Neamț, Adrian Niță


????????????????????????????????????

A doua conferință de presă, a avut loc în sala Consiliului Județean, iar începând cu ora 13:00, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, co-președinții ALDE, au anunțat, candidatul pe care îl susțin pentru funcția de primar. Acesta este nimeni altul decât deputatul Cătălin Drăgușanu.

Pe lângă această numire, ALDE Neamț a prezentat și noul membru de partid, Constantin Iacoban, cel care până marți a avut funcția de președinte al CJ Neamț.

În primul rând am constatat și în județul Neamț că fuziunea dintre PC și PLR a fost una de succes. ALDE funcționează foarte bine și ne propunem să participăm singuri în competițiile electorale din 2016. Am venit aici cu două obiective majore: începând de astăzi practic, candidatul nostru la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț intră în campanie electorală. Acesta este Cătălin Drăgușanu. În anul 2012, Dragușanu chiar a câștigat competiția electorală, numai că s-au întâmplat anumite fenomene în noaptea respectivă, care au condus la situația în care am avut pe altcineva pe fotoliul de primar. Al doilea obiectiv, este acela de a-i ura bun venit domnului Constantin Iacoban, un om cu experiență bogată în ce înseamnă administrația locală și mă bucur că a făcut această alegere…” – a declarat copreședintele ALDE, Daniel Constantin

PUBLICITATE