Asta e România! Liviu Dragnea apărat de interlopi la ieșirea de la un proces

Scene fără precedent în istoria unui șef al Camerei Deputaților au avut loc la ÎCCJ! Președintele PSD, Liviu Dragnea, judecat pentru corupție, a fost flancat/apărat/protejat, la ieșirea de la audieri, de mai mulți  interlopi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce, la prânz, Liviu Dragnea a fost primit cu huiduieli și cătușe de aproape 10 protestatari, la ieșirea de la proces, șeful PSD a fost escortat de câțiva interlopi din clanul Duduienilor. Codrin Ștefănescu a fost văzut când discuta cu aceștia, înainte ca Dragnea să iasă din sală. – notează stiripesurse.ro

Mai mulți jurnaliști susțin că au fost împinși și agresați în busculada creată. Liderul PSD – Liviu Dragnea – a ridicat din umeri și a spus că nu-i cunoaște pe ”susținătorii” săi.

Codrin Ștefănescu, Secretar general al PSD, a explicat cine sunt interlopii care-l protejau pe Liviu Dragnea de microfoanele jurnaliștilor. Acesta a menționat că oamenii care au venit să-l susțină pe președintele partidului sunt „pesedişti vechi, unii sunt eroi ai Revoluţiei” (vezi articol – AICI)

PUBLICITATE