Asfaltarea străzilor din Piatra-Neamț, o bătaie de joc! Carabelea: Strada Fermelor nu e o prioritate

În ședința Consiliului Local de astăzi, consilierul Cristian Mihalcea a avut o intervenție adresată primarului Andrei Carabelea, în care i-a cerut să explice criteriile prin care se decid străzile care sunt asfaltate în Piatra-Neamț.

Principalala problemă sesizată de Mihalcea a fost asfaltarea străzii Mihai Eminescu (de la Muzeu spre sensul giratoriu de la podul de peste Bistrița), în detrimentul unei străzi care, într-adevăr, necesită reparații urgente – strada Fermelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am o intervenție adresată executivului, în speță, domnului primar. Să ne spună care sunt criteriile în baza cărora sunt stabilite ce străzi sunt asfaltate în Piatra-Neamț. Care este logica prioritizării asfaltărilor? Am văzut că se asfaltează strada din fața Muzeului de Istorie, stradă care era mai puțin stricată decât strada Fermelor.” – a fost intervenția consilierului.

Primarul Andrei Carabelea i-a răspuns că la momentul de față nu se justifică o reparație capitală a străzii Fermelor.

„La nivelul străzii Fermelor, la momentul de fața nu se justifică o reparație capitală acolo decât în porțiunea din zona benzinăriei Mol.” – a fost răspunsul primarului Andrei Carabelea.

Răspunsul primarului i-a indignat pe mulți pietreni care, pe rețelele de socializare, i-au transmis că zona din fața Muzeului de Istorie nu necesita o reparație imediată, iar strada Fermelor este „praf”.

Ne punem speranța ca reparațiile drumurile din Piatra-Neamț să nu arate ca strada Privighetorii (în spatele BCR), care, după asfaltarea terminată acum câteva zile, arată așa:

PUBLICITATE