Arsene, Meleșcanu și Asaftei au format „Alianța pentru modernizarea Neamțului 2020”

Ionel Arsene, Președintele PSD și al Consiliului Județean Neamț, a anunțat, astăzi, lansarea Alianței electorale „Alianța pentru modernizarea Neamțului

Alături de președintele Partidul Puterii Umaniste (PPU), Teodor Meleșcanu, dar și de Ion Asaftei, șeful ALDE Neamț, Ionel Arsene a declarat că tema aceste alianțe este „Continuitate”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La Neamț, PSD împreună cu ALDE și, în viitor, cu PPU, vrea să facă o alianță prin care să modernizăm județul Neamț așa cum merită acest județ.

Am avut timp de 4 ani o alianță în care am făcut performanță din punct de vedere administrativ și asta au simțit toți locuitorii județului Neamț.” – a spus Ionel Arsene

Potrivit președintelui PSD Neamț, în cei 4 ani s-au modernizat peste 90% din drumurile județului Neamț, s-a dublat bugetul Consiliului Județean iar PIB-ul pe cap de locuitor a crescut cu peste 30% și s-au făcut peste 8700 de noi angajări.

Totodată, au fost investite peste 350 milioane de euro în Drumuri iar în infrastructura rutieră sunt proiecte în implementare de peste 1 miliard de lei, fiind cea mai mare creștere a investițiilor pe care a avut-o Neamțul după 1990.

Alte investiții importante în Neamț prezentate de Ionel Arsene:

  • peste 28 de milioane de euro în investiții și programe dedicate copiilor și adulților cu dizabilități.
  • Peste 21 milioane de euro au fost investiți în dotarea și modernizarea spitalelor
  • Pentru protejarea patrimoniului cultural s-au investit peste 17 milioane de euro

Poate pentru unii aceste cifre nu reprezintă mare lucru dar eu vă spun că sunt într-adevăr niște realizat care s-au făcut așa cum nu au fost în ultimii 30 de ani. De asta am spus că tema acestei alianțe este «Continuitate», pentru că ne propunem să facem proiecte mărețe și în următorii 4 ani în județul Neamț.” – a mai spus Ionel Arsene.

Printre proiectele viitoare se numără noul spital din Piatra-Neamț despre care Ionel Arsene a declarat că va fi unul dintre proiectele prioritare pentru echipa care va conduce următorii patru ani Consiliul Județean, o investiție de peste 250 milioane de euro.

Acum patru ani am promis că vom moderniza infrastructura rutieră din județul Neamț și am făcut-o, am promis că vom dubla bugetul Consiliului Județean și am făcut-o, am promis că vom aduce investiții în infrastructura medicală a județului Neamț și am făcut-o, ceea ce înseamnă că suntem oameni de cuvânt și ceea ce promitem, facem. Așa cum am spus mereu, sloganul meu este «Fapte, nu vorbe!»” – a mai precizat Arsene

În cadrul conferinței de presă, atât Teodor Meleșcanu cât și Ion Asaftei au declarat că vor oferi tot sprijinul pentru reușita acestui proiect: „Modernizarea Neamțului”.

Lansarea Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020 // PSD – PPU – ALDE (VIDEO)

Lansarea Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020 // PSD – PPU – ALDE (VIDEO)

Gepostet von PSD NEAMT am Samstag, 8. August 2020

PUBLICITATE