Arestat 30 de zile după ce și-a terorizat soția

La data de 30 martie, bărbatul de 54 de ani, din Roznov, a fost prezentat Judecătoriei Piatra-Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 29 martie, în urma activităților de cercetare efectuate în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de violenţă în familie, violarea sediului profesional, amenințare şi nerespectarea prevederilor ordinului de protecţie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au reținut persoană bănuită de comiterea faptelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 27 februarie, un bărbat, de 54 de ani, din Roznov, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, de 49 de ani.

De asemenea, la data de 3 martie, cel în cauză ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți comerciale din Dumbrava Roșie, unde soția sa își desfășoară activitatea, fiind încălcat ordinul de protecție emis la data de 2 martie 2020, de Judecătoria Piatra Neamț, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 100 de metri de aceasta.

Totodată, la data de 24 martie, acesta s-ar fi deplasat în apropierea imobilului soției sale și ar fi contactat-o telefonic, moment în care i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, fiind încălcat astfel ordinul de protecție.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.

PUBLICITATE