Arcadia – Spitale și Centre Medicale, partener Atipic Beauty

Lider de sănătate în regiunea de Nord-Est a țării, Arcadia este partener Atipic Beauty, un eveniment care ne invită să privim omul, nu dizabilitatea. 

Daniela Druguș, Director Medical Operațional Arcadia, a reprezentat Rețeaua Medicală Arcadia în cadrul Galei Atipic Beauty pe 9 mai, la Palatul Parlamentului. 

Un obiectiv comun: puterea din spatele unei dizabilități

Din poziția de partener, Arcadia – Spitale și Centre Medicale își reafirmă preocuparea de a sprijini pacienții cu dizabilități și de a le oferi acces la un plan personalizat de tratament ce corespunde celor mai înalte standarde de performanță medicală. 

Pentru că evenimentele Atipic Beauty nu sunt doar despre frumusețe, ci și despre povești de viață impresionante, Gala Atipic Beauty de la Palatul Parlamentului a adus pe scenă 13 modele în fotoliu rulant care au transformat dizabilitatea într-o motivație puternică de a reuși tot ceea ce își propun. 

„La Arcadia, știm că binele se face împreună. În 2022 am lansat Spitalul de Recuperare Medicală, iar ideea de la care a plecat întregul concept al acestuia a fost de a fi aproape de ceilalți, de a oferi sprijin și recuperarea medicală atât de importantă pentru cei care au suferit un traumatism, un AVC, au trecut prin intervenții cardiovasculare, de neurochirurgie, de chirurgie ortopedică, pentru cei cu afecțiuni congenitale. Nu vorbim despre limite, ci despre provocări ce pot fi depășite atunci când ai oamenii potriviți alături, iar noi suntem alături de orice persoană cu afecțiuni cronice sau acute, care are nevoie de servicii medicale de înaltă calitate” – spune Daniela Druguș, Director Medical Operațional Arcadia.

Gala Atipic Beauty din 2023 – „Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”

Organizată de Fundația Prețuiește Viața alături de Asociația Open Your Heart, Gala Atipic Beauty aduce pe scenă 13 femei în ftoliu rulant ce sunt exemple prin atitudinea lor în fața dizabilității. Ele au defilat pe scena galei, arătându-le celor din jur că dizabilitatea nu este o barieră, ci o rampă spre normalitate ce poate fi urcată prin dorința de a trăi frumos şi demn. 

Amfitrionul serii a fost producătorul Andreea Marin, iar Gala a devenit cel mai promovat eveniment social-umanitar al anului la Palatul Parlamentului, de amploare și de o realizare tehnică și artistică la nivel înalt, marcând punctul culminant al Campaniei Naționale Atipic Beauty, care împlinește 10 ani.

Seria evenimentelor Atipic Beauty a început cu Gala Atipic Beauty și va fi continuată de evenimente în Iași, Bacău, Brașov și Timișoara, susținute de parteneriatul cu Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Recuperare medicală în cadrul Arcadia

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este parte din Rețeaua Medicală Arcadia și este dedicat reabilitării funcționale și creșterii calității vieții pacienților, prin obținerea unui grad cât mai extins de autonomie. Programele de recuperare sunt adaptate perfect nevoilor fiecărui pacient, în funcție de diagnostic și de stadiul de evoluție al afecțiunii.

Spitalul reprezintă o premieră în Europa de Est, fiind cea mai complexă soluție de recuperare medicală din prezent, oferind acces pacienților la baze de recuperare asistate robotic și terapii recuperatorii ce folosesc inteligența artificială. Spitalul propune și o abordare integrată, bazată pe o alimentație specială, imprimarea modelelor comportamentale și activități terapeutice care să stimuleze procesul de recuperare. 

Cu o investiție totală de peste 25 milioane de euro, Spitalul de Recuperare Medicală înseamnă acces imediat la servicii medicale pentru pacienții cu afecțiuni cronice sau acute. La mai puțin de un an de la inaugurare, peste 340 de pacienți au trecut pragul Spitalului de Recuperare, cu vârste cuprinse între 12 și 75 ani.  

***

Despre Arcadia – Spitale și Centre Medicale 

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea medicală multidisciplinară privată din zona de Nord-Est, fondată pe o structură complexă, în continuă dezvoltare.  

Echipa medicală de elită, tehnologia de ultimă generație, mediul confortabil și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care Arcadia Spitale și Centre Medicale este lider de sănătate în regiunea Moldovei.

PUBLICITATE