Apelul de suflet al unui gestionar: ajutați un magazin cu produse românești să nu se închidă!

Gestionara unui mic magazin din Piatra-Neamț face un apel public, un apel de suflet, către locuitorii orașului pentru a-și putea salva afacerea unde lucrează de mai bine de 13 ani.

Din nefericire, micii producători și afacerile românești din domeniul textil sunt sufocate de marile firme care au acaparat mall-urile și majoritatea magazinelor de profil. Este tot mai greu să reziști pe o piață concurențială, deși trei sferturi din produsele cu ”emblemă” sunt made în China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Micul magazin de pe B-dul Traian este TINO, situat între Policlinica Stomatologică și Troița Sf. Ioan, vinde încălțăminte din piele naturală, produsă în România, la Brașov. Este o afacere deschisă în urmă cu 13 ani și se află în pericol de a se închide pentru că, probabil, marile branduri sunt mai căutate.

Mesajul de suflet al gestionarei acestui magazin se adresează pietrenilor, celor care îi pot trece pragul și, în felul acesta, îi pot salva locul de muncă dar și afacerea 100% românească.

Bună ziua!

Vin la voi cu o rugăminte, dacă se poate. Sunt gestionara acestui magazin de încălțăminte din piele pentru copii ”Tino”. Acest magazin este de 13 ani pe Bulevardul Traian nr 9, între troița Sf.Ioan și Policlinica Stomatologică.

Unii îl cunosc, poate alții nu. Rugămintea este dacă fiecare dintre voi ați putea veni să cumpărați câte o pereche de încălțări, evitați riscul de a se închide. Știu că acestă încălțăminte nu este de firmă precum Nike, Adidas, Puma, dar sunt din piele naturală și produse la noi în România, mai exact la Brașov.

Și pe deasupra sunt reduse 30% din prețul afișat, ajungând undeva intre 70-100 de lei. Vă mulțumesc frumos pentru citirea acestui mesaj.” – este mesajul postat pe Facebook de gestionara magazinului Tino.

 

PUBLICITATE