ApaServ Neamț: Seceta aduce criză de apă în mai multe comune

Din cauza consumului mare de apa potabila inregistrat la nivelul Comunei Grumazesti, Compania Judeteana APA SERV SA este pusa in situatia neplacuta de a furniza apa potabila cu presiune scazuta, existând în unele zone din comuna și posibilitatea întreruperii temporare a furnizarii serviciului de alimentare cu apă potabilă de astazi pana la data de 20.07.2021 ora 11.00.
Vor fi afectati utilizatorii din Comuna Grumazesti.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si multum pentru intelegere!
Relatii suplimentare pot fi obtinute de la numarul de telefon 0233233340 sau consumatorii nostri pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cauza consumului mare de apă potabilă din ultimele zile, înregistrat la nivelul Satului Turtureşti din Comuna Girov, consum ce depăşeşte capacitatea de refacere a rezervelor de apă este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile.
Avand în vedere perioada de caniculă, Compania Județeană APA SERV S.A. vine în atenția utilizatorilor din Satul Turturești din Comuna Girov cu recomandarea de a utiliza în mod raţional apa potabilă furnizată prin intermediul reţelei publice, respectiv doar strict în scopuri gospodăreşti.

Din cauza consumului mare de apă potabilă din ultimele zile, înregistrat la nivelul Satului Ruginoasa – Bozienii de Sus din Comuna Ruginoasa consum ce depăşeşte capacitatea de refacere a rezervelor de apă este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile.
Avand în vedere perioada de caniculă, Compania Județeană APA SERV S.A. vine în atenția utilizatorilor din Satul Ruginoasa – Bozienii de Sus cu recomandarea de a utiliza în mod raţional apa potabilă furnizată prin intermediul reţelei publice, respectiv doar strict în scopuri gospodăreşti.

Din cauza consumului mare de apă potabilă din ultimele zile, înregistrat la nivelul Comunei Bodești și Comunei Dobreni, consum ce depăşeşte capacitatea de refacere a rezervelor de apă este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile.
Avand în vedere perioada de caniculă, Compania Județeană APA SERV S.A. vine în atenția utilizatorilor din Comuna Bodești și Comuna Dobreni recomandarea de a utiliza în mod raţional apa potabilă furnizată prin intermediul reţelei publice, respectiv doar strict în scopuri gospodăreşti.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

PUBLICITATE