ApaServ Neamț: limitați evacuarea apei uzate miercuri, 31 ianuarie

Compania APA SERV S.A. anunță intervenții electrice la Stația de Epurare din Piatra-Neamț, solicitând utilizatorilor să limiteze evacuarea apei uzate mâine, 31 ianuarie, în intervalul orar 11.00-16.00.

„Compania Județeana APA SERV S.A. informează ca în data de 31.01.2024, intre orele 11.00-16.00 se vor realiza intervenții la partea electrica din Stația de Epurare Ape Uzate – Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ca urmare, recomandăm tuturor utilizatorilor racordați la rețeaua publică de canalizare din Comuna Alexandru cel Bun și Municipiul Piatra Neamț să limiteze pe cât posibil (la maxim, în cazul descărcărilor de poluanți) evacuarea apei uzate menajere în rețelele de canalizare.

În același timp, solicităm tuturor agenților economici situați în aval de Stația de Epurare Ape Uzate, respectiv din Comuna Dumbrava Roșie, Comuna Săvinești, Orașul Roznov (inclusiv satele Slobozia și Chintinici), Comuna Zănești și Comuna Podoleni, să implementeze măsuri pentru a minimaliza descărcarea apelor uzate menajere în rețeaua de canalizare, întrucât acest lucru poate afecta calitatea emisarului.

La momentul reluării funcționării stației la capacitate vom reveni cu informare în acest sens.

Va mulțumim pentru înțelegere!” – este mesajul companiei de apă

PUBLICITATE