APASERV: Jumătate din municipiul Piatra-Neamț și alte localități rămân FĂRĂ APĂ!

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, din cauza executarii reparațiilor la conducta magistrală Dn 500 mm pe bulevardul Traian, va sista furnizarea apei potabile,
în ziua de Joi, 05.07.2018,
începand cu ora 08:00,
în municipiul Piatra Neamt în zona aval de la Pârâul Cuiejdi, de la pod Spital și pod Piața Mare (cartierele: Mărăței, Gara Veche, Speranța, Valeni, str. Tineretului si Strandul Piatra Neamt), în orașul Roznov, inclusiv satele Slobozia, Chintinici, comunele D-va Roșie, Săvinești,  și  Zănești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Furnizarea apei potabile se va relua in jurul orei 20:00, urmand ca, in functie de consum si de amplasarea bransamentelor de apa, toate zonele afectate sa beneficieze de serviciul de alimentare cu apa potabila pana cel tarziu orele 24:00.   

Mentionam ca in momentul reluarii furnizarii serviciului, este posibil ca in apa distribuita sa fie antrenate  depuneri din conducte sub forma de saruri si oxizi fiind necesara o perioada limitata de timp pana la limpezire.

Nu va fi afectat Spitalul Județean din Piatra Neamț.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu.

PUBLICITATE