APA SERV prelungește întreruperea furnizării apei potabile în Piatra-Neamț și comunele din jur

Din cauza complexității lucrărilor și a condițiilor meteo nefavorabile, Compania APA SERV S.A. anunță prelungirea perioadei de întrerupere a furnizării apei potabile în Piatra-Neamț și comunele din jur.

Mai jos, mesajul companiei:

Având în vedere complexitatea lucrărilor de execuție a cuplării conductei Dn 600 din NOD 0, realizate de către SC Moldocor SA în calitate de executant și îngreunate de condițiile meteo nefavorabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este nevoită să prelungească perioada de întrerupere a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă până la data de 12.06.2024, ora 08:00, pentru toate zonele afectate din:

  • Comuna Gârcina
  • Comuna Girov
  • Comuna Dochia
  • Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun
  • Municipiul Piatra Neamț

Nu este afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța, Văleni, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț.

Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 14.06.2024 începând cu ora 12.00.

PUBLICITATE