APA SERV, noi precizări privind sistarea apei în Piatra-Neamț și 4 comune (9-12 iulie)

Compania APA SERV S.A. a actulizat anunțul privind întreruperea temporară a alimentării cu apă în Piatra-Neamț și comunele din jur. Întreruperea va afecta municipiul reședință de județ și 4 comune în perioada 9-10 iulie, iar furnizării apei cu presiune optimă pentru toate zonele afectate se va realiza de pe 12 iulie.

Astfel, începând din data de 09.07.2024, ora 04:00, utilizatorii din următoarele zone vor fi afectați:

  • Sat Viișoara și Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun;
  • Municipiul Piatra Neamț;
  • Comunele Gârcina, Girov și Dochia.

Spitalul Județean Neamț și cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța nu vor fi afectate de această întrerupere.

Mai jos, comunicatul APA SERV Neamț:

Având în vedere complexitatea lucrărilor ce urmează a fi executate de către SC Moldocor SA, în calitate de executant, revenim asupra anunțului publicat în data de 06.07.2024, cu următoarele completări:

Luând în considerare adresa Primăriei Piatra Neamț cu nr. 26900 din data de 05.07.2024 prin care se solicită sistarea alimentării cu apă conform unui grafic de cuplări, în vederea executării lucrărilor de cuplare a conductei Dn 600 și a montării debitmetrelor realizate de către SC Moldocor SA în calitate de executant, Compania Județeană APA SERV S.A. va fi pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începând din data de 09.07.2024, ora 04.00, până la data de 10.07.2024, ora 02.00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

– Sat Viișoara și Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun;
– Municipiul Piatra Neamț;
– Comunele Gârcina, Girov și Dochia.

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.

Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 12.07.2024 începând cu ora 12.00.

Facem apel către toți beneficiarii serviciului să folosească în mod rațional apa potabilă din rețeaua publică doar pentru consumul menajer, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigații sau alte activități gospodărești!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

PUBLICITATE