Apa Serv Neamț: limitați evacuarea apei uzate miercuri, 6 martie

Utilizatorii rețelei publice de canalizare din Piatra-Neamț și comuna Alexandru cel Bun sunt sfătuiți de Apa Serv Neamț să limiteze evacuarea apei uzate pe durata lucrărilor la stația de epurare ce vor avea loc pe 6 martie.

„Compania Județeana APA SERV S.A. informează ca în data de 06.03.2024, intre orele 09.00-15.00 se vor realiza lucrări la partea electrica din Stația de Epurare Ape Uzate – Piatra Neamț.” – a transmis Apa Serv

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest context, compania face un apel către toți utilizatorii racordați la rețeaua publică de canalizare din Comuna Alexandru cel Bun și Municipiul Piatra-Neamț să reducă la minimum evacuarea apei uzate menajere în rețelele de canalizare, în special în ceea ce privește descărcările de poluanți.

„În același timp, solicităm tuturor agenților economici situați în aval de Stația de Epurare Ape Uzate, respectiv din Comuna Dumbrava Roșie, Comuna Săvinești, Orașul Roznov (inclusiv satele Slobozia și Chintinici), Comuna Zănești și Comuna Podoleni, să implementeze măsuri pentru a minimaliza descărcarea apelor uzate menajere în rețeaua de canalizare, întrucât acest lucru poate afecta calitatea emisarului.

La momentul reluării funcționării stației la capacitate vom reveni cu informare în acest sens. Va mulțumim pentru înțelegere!” – mai spun reprezentanții companiei

PUBLICITATE