Apa Serv Neamț anunță finalizarea lucrărilor cu întârzieri. Nici mâine nu vom avea apă

Compania Județeană APA SERV S.A. anunță întârzierea finalizării lucrărilor la conducta magistrală de aducțiune a apei.

Compania Județeană APA SERV S.A. anunță că lucrările de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei din județul Neamț, vor fi prelungite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, potrivit companiei, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă pentru Comuna Gârcina, Comuna Girov, Comuna Dochia, Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun și Municipiul Piatra-Neamț va fi amânat până în seara zilei de 3 aprilie.

Mai jos, mesajul companiei Apa Serv:

Având în vedere complexitatea lucrărilor de reparații la conducta magistrala de aducțiune a apei, Compania Județeană APA SERV S.A. anunță că lucrările se vor încheia în data de 03.04.2024 ora 06.00 cu excepția cartierului Sarata ale căror lucrări vor fi finalizate pe data de 03.04.2024, ora 16.00.

Însă, atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă pentru toate zonele afectate din Comuna Gârcina, Comuna Girov, Comuna Dochia, Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun și Municipiul Piatra Neamț se va realiza în data de 03.04.2024, începând cu ora 22.00.

Nu va fi afectat Spitalului Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

PUBLICITATE