Antrenorul Costel Enache a semnat pentru preluarea echipei de fotbal Politehnica Iași

Pietreanul Costel Enache va fi antrenorul echipei Politehnica Iași în acest sezon de Liga 2, iar prezentarea sa oficială este programată săptămâna viitoare, a anunțat clubul.

Costel Enache a mai pregătit Poli Iași în urmă cu opt ani, pentru o perioadă scurtă, iunie – octombrie 2013. De atunci, a activat la Dunărea Galați, FC Botoșani, Astra, FC Hermannstadt sau Universitatea Cluj, în primele două ligi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ultima experiență a lui Costel Enache a fost la Universitatea Cluj. Ardelenii au ratat accederea în primele șase la finalul sezonului regulat și au încheiat pe locul secund în grupa A din play-out, după Farul.

Costel Enache, noul antrenor al echipei FC Hermannstadt : Europa FM

Poli Iași a retrogradat direct în Liga 2, luna trecută, după ce a încheiat pe ultimul loc în play-out-ul Ligii 1. Moldovenii au fost conduși în stagiunea precedentă de Daniel Pancu, Andrei Cristea și Nicolo Napoli.

Enache are o sarcină nu tocmai fericită de a colabora ”administrativ” cu primarul controversat al municipiului Iași – Mihai Chirica, în calitate de finanțator al echipei de fotbal.

 

PUBLICITATE