Ansamblul vocal „Talita Kumi” al Palatului Copiilor din Piatra-Neamț are nevoie de ajutorul nostru

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ANSAMBLUL VOCAL „TALITA KUMI„ CAUTĂ SPRIJIN FINANCIAR PENTRU A REPREZENTA ROMÂNIA LA UN PRESTIGIOS FESTIVAL INTERNAȚIONAL”

Ajută talentul și pasiunea să călătorească: Susțineți ansamblul ‘Talita Kumi’ în deplasarea lor la Festivalul ‘Radost Evrope’ din Belgrad

Ansamblul vocal „Talita Kumi” al Palatului Copiilor din Piatra-Neamț, înființat în decembrie 2017, își propune să reprezinte România la un festival internațional de muzică și dans de prestigiu: „Radost Evrope” – „Joy of Europe”, care va avea loc în luna octombrie în Belgrad, Serbia.

Pentru ca acest vis să devină realitate, membrii ansamblului și coordonatorul lor, profesorul Ana Teodoru, solicită sprijinul financiar al publicului.

„Ansamblul ‘Talita Kumi’ a adus deja mândria și bucuria în Piatra-Neamț și în țară, câștigând premii și participând la evenimente muzicale deosebite”, a declarat profesorul Ana Teodoru.

„Acum, ne dorim să ducem talentul și pasiunea noastră pe plan internațional și să reprezentăm cu mândrie România în cadrul Festivalului ‘Radost Evrope’ din Belgrad. Pentru aceasta, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.”

Ansamblul vocal „Talita Kumi” a obținut deja recunoaștere în țară, câștigând un premiu deosebit la Trofeul Festivalului Național de Cântece Naționale din Botoșani în 2018.

De asemenea, ei au avut o apariție onorantă la „Gala Premiilor Excelsior” – „Cel mai bun cor școlar din țară”, transmisă în direct la televiziunea națională, unde au interpretat piesa „Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane” pe versurile poetului martir Radu Gyr.

Reputația ansamblului se bazează pe abordarea lor variată a repertoriului, cuprinzând atât folclorul autentic românesc, cât și influențe muzicale din diverse culturi, precum cele africane, spaniole, italiene și japoneze.

Cu toate acestea, ansamblul pune un accent deosebit pe promovarea identității naționale și pe transmiterea valorilor morale și spirituale prin muzică.

Participarea la Festivalul Internațional de Muzică și Dans „Radost Evrope” reprezintă o oportunitate unică pentru ansamblul „Talita Kumi” de a împărtăși talentul lor și de a experimenta cultura și muzica altor țări europene. Pentru a face această călătorie posibilă, ansamblul are nevoie de sprijin financiar.

„Toți cei care doresc să ne sprijine în acest demers pot lua legătura cu profesorul coordonator Ana Teodoru la numărul de telefon 0766457610 sau cu reprezentantul părinților„, a menționat profesorul Ana Teodoru.

„Orice donație contează și ne va ajuta să ne îndeplinim visul de a reprezenta România la acest festival internațional deosebit.”

Pentru a afla mai multe despre activitățile și performanțele ansamblului „Talita Kumi”, puteți accesa pagina de Facebook a Palatului Copiilor din Piatra Neamț.

Ajutați ansamblul vocal „Talita Kumi” să pășească pe scena internațională și să aducă mândria în România. Fiecare contribuție financiară contează pentru realizarea acestui vis. Sprijiniți talentul și pasiunea lor și fiți parte din povestea lor muzicală de succes!

PUBLICITATE