ANI a sesizat Parchetul în cazul a 3 persoane, printre care și preşedintele CJ Neamţ, pentru diferenţe între venituri şi averea dobândită

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 3 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010.

Potrivit comunicatului ANI, este vorba despre Președintele Consiliului Județean Neamț, un ofițer în cadrul M.A.I. – Direcția Generală Anticorupție și un funcționar public în cadrul C.J. Vâlcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cazul președintelui CJ Neamț, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 196.100 Lei (aprox. 43.519 Euro) între averea dobândită și veniturile realizate.

În situația ofițerului DGA, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 189.000 Lei și 282.762 Euro între averea și veniturile realizate.

În cazul funcționarului, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 507.723 Lei (aprox. 114.499 Euro) între averea dobândită împreună cu familia și veniturile realizate

PUBLICITATE