Angajat al unei firme de telecomunicații, găsit mort în locuința unui nemțean

Ieri, 7 decembrie, în jurul orei 10:30, polițiștii nemțeni au fost sesizați de către un bărbat de 54 de ani, cu privire la faptul că într-un imobil, din localitatea Icușești, se află o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 58 de ani, din județul Teleorman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana în cauză este angajat al unei firme de telecomunicații, iar în cursul aceleași zile, în jurul orei 10:00, s-ar fi deplasat la imobilul bărbatului de 54 de ani, din localitatea Icușești, pentru a instala un echipament de telecomunicații, iar la un moment dat ar fi acuzat stare de rău, fiind găsit decedat.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Totodată, au fost înștiințați și reprezentanții ITM Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE