Angajat al unei firme de telecomunicații, găsit mort în locuința unui nemțean

Ieri, 7 decembrie, în jurul orei 10:30, polițiștii nemțeni au fost sesizați de către un bărbat de 54 de ani, cu privire la faptul că într-un imobil, din localitatea Icușești, se află o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 58 de ani, din județul Teleorman.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana în cauză este angajat al unei firme de telecomunicații, iar în cursul aceleași zile, în jurul orei 10:00, s-ar fi deplasat la imobilul bărbatului de 54 de ani, din localitatea Icușești, pentru a instala un echipament de telecomunicații, iar la un moment dat ar fi acuzat stare de rău, fiind găsit decedat.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Totodată, au fost înștiințați și reprezentanții ITM Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.