Angajări fără concurs la Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț organizează selecție pentru încadrarea temporară, fără concurs, a 11 posturi de execuție vacante de subofițer, pe o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, astfel: 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru a participa la procedura de selecție, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor vacante.

Nu se admit derogări de la niciuna dintre condițiile de participare prevăzute în anunțurile publicate la adresa: http://www.jandarmerianeamt.ro/category/cariera/angajari-din-sursa-externa/.

Candidații care solicită înscrierea la selecție vor transmite dosarul de recrutare, în format electronic (scanat, în format pdf, într-un singur e-mail), până la data de 08.11.2020 ora 12.00, la adresa de e-mail :

  • [email protected] – pentru posturile vacante din cadrul structurii Detașamentul 1 Jandarmi Mobil,
  • [email protected] – pentru posturile vacante din cadrul structurii Detașamentul 3 Jandarmi Bicaz,
  • [email protected] – pentru posturile vacante din cadrul structurii Detașamentul 4 Jandarmi Roman, 
  • [email protected] – pentru posturile vacante din cadrul structurii Detașamentul 5 Jandarmi Târgu-Neamț – Postul de Jandarmi Stațiune Balneoclimaterică Bălțătești.

În cazul în care dimensiunea atașamentelor depășește 15 MB vor fi transmise mai multe e-mailuri succesive, numerotate crescător.

Candidații care îndeplinesc condițiile de participare și ale căror dosare de recrutare sunt complete și corect întocmite, vor fi planificați la interviu. Interviul se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, conform graficului activităților, în baza planificării ce va fi afișată pe site-ul unității. Interviul va fi înregistrat audio-video.

Candidații selecționați trebuie să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic. Aptitudinea se constată de structurile de specialitate ale M.A.I., printr-o examinare medicală și evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu. 

Candidații selecționați vor fi încadrați pentru o perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 zile de la data încetării stării de alertă, iar la expirarea termenului pentru care au fost încadrați vor fi trecuți în rezervă de drept.

La informațiile cuprinse în anunțuri și graficul desfășurării selecției, pot surveni modificări sau completări, caz în care acestea vor fi publicate în timp util prin afișare la sediul Inspectoratului De Jandarmi Județean Neamț și pe site-ul unității.

Relații suplimentare privind organizarea și desfășurarea selecției, pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț, telefon: 0233/230391, interior 24407/ 24535, luni-vineri, între orele 08.00 – 16.00.

PUBLICITATE