AndrewID, casa de avocatura care a implementat in Romania conceptul de New Law

In prezent, piata avocaturii din Romania functioneaza inca in baza unor principii clasice, aspect care nu ii favorizeaza pe clientii care apeleaza la servicii juridice.

Exista totusi si avocati cu o viziune moderna, care au decis sa isi reorganizeze activitatea si sa aduca in prim-plan conceptul New Law. In concret, termenul New Law este orientat catre client, intrucat ii aduce numeroase beneficii indiferent de problema  juridica cu care se confrunta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prin intermediul acestei paradigme, avocatii de la casa de avocatura AndrewID constientizeaza nevoile actuale ale clientilor si ofera serviciile juridice strict necesare rezolvarii acestora.

In cele ce urmeaza, iata ce presupune practica juridica intemeiata pe conceptul New Law.

Solutii oferite dintr-o noua perspectiva

New Law vine in avantajul clientului cu solutii inovatoare si personalizate, astfel incat acesta sa beneficieze de varianta care raspunde nevoilor sale in cel mai scurt timp si in cel mai eficient mod. Prin serviciile pe care le ofera casa de avocatura AndrewID, avocatii incearca sa aduca valoare business-urilor clientilor si sa preintampine eventualele probleme.

Avantajul pe care mizeaza specialistii AndrewID consta tocmai in faptul ca persoanele juridice se bucura de solutionarea rapida si eficienta a situatiilor cu care se confrunta si de costuri echitabile, in conformitate cu munca depusa.

Onorariile se refera la munca prestata, nu la timp

New Law s-a nascut din dorinta de a fi mai aproape de client si de a-i intelege mai bine nevoile. Cei care apeleaza la casa de avocatura AndrewID se bucura de un mare avantaj pe plan financiar, intrucat nu sunt taxati pe ora, asa cum procedeaza majoritatea avocatilor din Romania, ci beneficiaza de un onorariu fix stabilit fie pe proiect, fie sub forma de abonament. Acesta poate fi schimbat in functie de serviciile oferite si de complexitatea serviciilor juridice implicate.

Flexibilitatea onorariilor exista si in legislatie, insa avocatii continua sa isi desfasoare serviciile stabilit onorarii orare. Echipa AndrewID a considerat ca trebuie sa elimine timesheet-urile, facturarea orara si discutiile cu clientii referitoare la timpul alocat unui serviciu juridic pentru a se focusa pe rezolvarea la timp si eficienta a tuturor problemelor de ordin juridic. Se pare ca aceasta initiativa este din ce in ce mai apreciata in randul clientilor, cu atat mai mult cu cat se asigura o transparenta totala iar performantele nu intarzie sa apara.

De mentionat este si faptul ca o casa de avocatura moderna precum este AndrewID accepta si plata onorariilor in criptomonede.

Tehnologia, liantul dintre client si avocat

Avand in vedere faptul ca termenul New Law este unul modern si extrem de actual, tehnologia devine o parte importanta in acest context. Avocatii se folosesc de tehnologie pentru a-si imbunatati comunicarea cu clientii si pentru a economisi timp in furnizarea serviciilor juridice.

O casa de avocatura New Law va redacta mult mai rapid un contract, acesta fiind redactat si semnat electronic pentru a eficientiza timpul. De asemenea, clientul nu va mai fi nevoit sa se prezinte in fata avocatului, ci va putea sa stabileasca o intalnire online in care sa discute principalele aspecte legate de problema juridica pe care o are.

In concluzie, conceptul New Law ofera un sprijin real clientului si il ajuta pe avocat sa ofere cele mai bune solutii in functie de situatie.

Astfel, parteneriatul devine mai stabil si mai dinamic, ambele parti avand numai de castigat. Casa de avocatura AndrewID este pregatita sa revolutioneze piata de avocatura din Romania si sa ofere un exemplu gratie serviciilor ireprosabile din diferite ramuri de drept precum Drept Comercial, Drept Administrativ, Drept Fiscal etc.

PUBLICITATE