Andrei Popescu, candidatul PNL la primăria Bălțătești, promite transformarea comunei

Andrei Popescu, tânăr licențiat în drept și consilier local, a fost desemnat de PNL Neamț să candideze pentru funcția de primar al comunei Bălțătești, propunând proiecte majore de dezvoltare infrastructurală și culturală.

„Comuna Bălțătești se află în partea de nord a județului, la sud de orașul Târgu-Neamț. Andrei Popescu este candidatul PNL Neamț pentru primăria Bălțătești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Domnul Popescu este un tânăr licențiat în drept, născut și crescut prin partea locului și este consilier local.

Cunoaște nevoile și problemele cu care se confruntă locuitorii comunei și își propune să aducă schimbările necesare, pentru a îmbunătăți calitatea vieții în comuna Bălțătești.” – transmite PNL Neamț

Andrei Popescu are în plan implementarea mai multor proiecte ambițioase care să aducă o schimbare semnificativă în comuna Bălțătești. Printre acestea se numără identificarea surselor de apă pentru aducțiunea necesară comunei, construirea unei săli de sport, și realizarea unei creșe-grădinițe cu program prelungit.

„Principalele proiecte pe care le are în vedere sunt:

1. Identificarea unor surse de apă din punctul numit Pietricica-Bolovan pentru aducțiune apă în comuna Bălțătești;
2. Identificarea unui teren pentru construirea unei săli de sport;
3. Creșă- grădiniță cu program prelungit.” – mai precizează PNL Neamț

Mai mult, în colaborare cu Consiliul Județean Neamț, care va fi condus de George Lazăr după alegerile din 9 iunie, Popescu își propune să dezvolte infrastructura turistică și culturală a comunei.

„Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Bălțătești – Andrei Popescu, cei doi își propun să se axeze pe dezvoltarea infrastructurii și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare.

În acest sens, prioritățile sunt înființarea unor parcuri tematice ,,Sat medieval” și ,,Ținutul lui Ion Creangă”, amenajarea unui spațiu special pentru târguri de meșteșuguri, tradiții și gastronomie locală dar și operaționalizarea unui centru gratuit pentru consultanță fonduri UE.

Îi dorim mult succes colegului nostru și vă invităm să îl susțineți și dumneavoastră!” – mai transmit liberalii nemțeni

PUBLICITATE