Andrei Aciocârlănoaie, președinte PNL Târgu Neamț : „Harpa, Niță și Asaftei, campanie politică pe bani publici la un eveniment din Târgu Neamț”

Comunicat de presă – Andrei Aciocârlănoaie, președinte PNL Târgu Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Zilele acestea s-a desfășurat la Târgu Neamț a III-a ediție a festivalului B Zone Folk România, un eveniment organizat exclusiv din bani publici, care a strâns numeroși spectatori, dornici să se relaxeze și să se bucure de muzică în zilele libere.

Duo-ul PSD Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț și Adrian Niță, prim-vicepreşedinte şi prefect PSD, alături de Ion Asaftei, noul președinte al Consiliului Județean Neamț, au găsit ocazia perfectă pentru a confisca politic și acest eveniment și a-l transforma în marketing de campanie electorală, pe banii nemțenilor.

Oamenii care au venit să îi privească pe artiștii invitați la spectacol s-au trezit admirându-i pe cei trei indivizi, care au urcat fără sfială pe scenă și au transformat publicul în tribună politică.

Era acesta oare locul cel mai potrivit pentru ca PSD Neamț să își facă reclamă în fața oamenilor care au venit să se bucure de câteva momente de liniște și de calm?

Părinții care au venit să-și vadă copiii pe scenă, au trebuit să îi prindă în fotografii și pe Harpa și Niță, care au urcat pe scenă printre cei mici și au profitat de atenția spectatorilor pentru a-și face publicitate plătită din buzunarele nemțenilor.

Nu este prima data când PSD Neamț monopolizează politic evenimente publice în goana după fotografii și intervin în programul artistic cu discursuri populiste și demagogice. Se pare că aceasta este strategia de campanie a PSD: să profite de banii publici pentru a-și construi imagine, ignorând fără jenă problemele din județ și cererile oamenilor.

Este ireal tupeul cu care liderii PSD Neamț s-au folosit de evenimentul din acest weekend pentru a se promova și a livra noi minciuni celor prezenți la spectacol.

Nu au ținut cont că pe scenă se aflau copii, nu au ținut cont că acest eveniment a fost plătit cu banii munciți de nemțeni și nici că oamenii s-au săturat să asculte minciuni și promisiuni nerealiste.

Aceasta este politica PSD. Fără rușine, fără bun simț și respect față de comunitate și fără scrupule când vine vorba despre capital politic și imagine.

Cât vor mai plăti nemțenii ca acești indivizi să se lăfăie pe banii publici?

sursa foto: PNL Neamț
PUBLICITATE