Andra și Cătălin Măruță au făcut atmosferă la o nuntă din Neamț

Andra și Cătălin Măruță au avut un weekend plin. Cei doi au plecat din Capitală și au mers la Târgu-Neamț, acolo unde au fost invitații de onoare la o nuntă. Andra a susținut un concert, iar maestrul de ceremonie a fost chiar Cătălin Măruță. – notează cancan.ro

Andra și Cătălin Măruță au onorat în acest weekend un evenimente ce a avut loc la Târgu-Neamț. Mirii și-au dorit ca Andra să le cânte la nuntă, iar dorința li s-a împlinit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Artista a susținut un recital de zile mari, a animat atmosfera și a ridicat invitații în picioare. Mai mult, mireasa și mirele nu s-au dat în lături și au cântat împreună cu Andra.

Cântăreața nu a mers sigură la eveniment și a fost însoțită chiar de Cătălin Măruță, care a fost MC-ul petrecerii. Acesta a adus voia bună și a avut grijă ca mirii să se simtă extraordinar.

„Nu am furat mireasa, dar am făcut-o să râdă într-una din cele mai importante zile din viața ei! Salutări de la Târgu-Neamt! Pentru mine, azi e capitala bucuriei!”, a scris Cătălin Măruță, în dreptul unei fotografii, în care apare alături de mireasă.

PUBLICITATE