Ample măsuri pentru E85 și DN 15D – Amenzi, permise luate și camere video


Polițiștii nemțeni au acționat în sistem integrat alături de colegii din județul Bacău, pentru reducerea accidentelor rutiere pe E85 și DN 15D

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 15.06.2016, Serviciul Rutier Neamț a organizat o acțiune în sistem integrat, împreună cu polițiștii băcăuani, pentru combaterea excesului de viteză și implicit pentru reducerea accidentelor de circulație produse pe E 85, Roman-Bacău și DN 15D.

Astfel, 13 polițiști rutieri au fost angrenați în această acțiune, autospecialele prevăzute cu aparatura radar fiind montate în sistem cascadă pe tot traseul Roman-Bacău.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 152 sancțiuni contravenționale, dintre care 138 pentru viteză, 4 pentru încălcarea prevederilor privind depășirea vehiculelor, iar 10 pentru alte abateri. Au fost reținute 24 permise de conducere, 20 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 4 pentru depășiri neregulamentare.

Totodată au fost 10 abateri privind depășirea limitei legale de viteză pe tronsonul respectiv de drum au fost înregistrate de aparatura radar, urmând a fi aplicate sancțiunile contravenționale în termenul legal și înaintate contravenientului în lipsă.

Astfel de activități vor fi continuate, având în vedere evenimentele rutiere produse în ultima perioada pe E 85, acțiunile vizând inclusiv înregistrarea abaterilor de sistemul video și aplicarea sancțiunii în lipsă, fără a fi oprit în trafic conducătorul auto.

PUBLICITATE