Amintirile unui gangster peruan despre România și despre iubita lui din Piatra-Neamț – VIDEO

Tudor, un youtuber român, a avut curajul să se aventureze în unul din cele mai periculoase locuri de pe pământ, mai precis într-unul din cartierele capitalei peruane Lima.

Întâmplarea a făcut ca youtuber-ul să întâlnească un localnic dat în urmărire internațională prin Interpol pentru criminalitate și care în urmă cu câțiva ani a trecut prin România, mai precis în Piatra-Neamț, unde a cunoscut-o pe soția sa cu care are împreună un fiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Peruanul Jair l-a plimbat pe român prin cele mai periculoase zone din Lima, inclusiv în Barracones, cunoscut ca zonă roșie de criminalitate, unde nici poliția nu are curaj să intre.

Pe acele străduțe ”interzise” au loc aproape zilnic jafuri și crime. Chiar că dacă discutăm despre un gangster al acelor locuri, el nu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre iubita lui Piatra-Neamț pe care nu am mai văzut-o de 7 luni și pe care o cheamă Mihaela Augustina Adaveici.

Pe lângă înjurăturile pe care a reușit să le învețe și care fac deliciul conversației, peruanul a povesti despre mâncarea tradițională românească, despre sarmale, mici și ciorba de burtă care l-au dat gata dar și despre pălinca de la care și-a luat ”somn” și care din punctul lui de vedere este mai periculoasă decât drogurile.

Întregul material video este încărcat pe pagina de youtube a lui Tudor, are două părți și poate fi urmărit aici.

PUBLICITATE