Amenzi și permise reținute în cadrul acțiunii „Blocada”

În cadrul unei acțiuni („Blocada”) de prevenire a evenimentelor rutiere și a faptelor cu violență, polițiștii din Târgu-Neamț au identificat un șofer cu dreptul suspendat și au aplicat 19 sancțiuni contravenționale.

„La data de 1 august, în intervalul orar 10:00-12:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, alături de cei din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț și jandarmii nemțeni, au acționat pe raza de competență, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a faptelor cu violență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în jurul orei 10:20, polițiștii au depistat pe Drumul Național 15C, în localitatea Brusturi, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Târgu-Neamț.” – a transmis Poliția Neamț

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Totodată, autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 4 iunie.

„Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a fi înmatriculat sau înregistrat și cu dreptul de a conduce suspendat.

Pentru celelalte abateri constate pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.800 de lei, fiind reținute două permise de conducere și fiind retras un certificat de înmatriculare.” – au mai spus polițiștii

PUBLICITATE