Ambasadori Nemțeni: Câștigătorul categoriei Tinere valori

Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, a organizat a doua ediție a „Galei Ambasadorilor Nemțeni“, ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Excelența în domenii care vizează viața culturală și socială a județului a fost sărbătorită printr-un eveniment grandios, care a avut loc joi, 22 noiembrie, la sala Cinemtografului “Dacia” din Piatra-Neamţ, începând cu ora 18:00.

Campania „Ambasadori ai Neamțului“ a fost lansată pe 11 octombrie, iar până pe 10 noiembrie publicul a avut ocazia să nominalizeze candidații propuși pentru premiere în cadrul galei. (Ponderea votului electronic a reprezentat 50% din decizia finală, iar 50% a reprezentat decizia juriului)

Printre cele 12 categorii de anul acesta s-a numărat și Tinere valori, unde au fost nominalizați: DANIEL PETRICĂ CIOBANU, IONUȚ URSU, DAMIAN PANCU, GEORGIANA MĂDĂLINA MIHĂILĂ și PETRU APOSTOAIA.

Câștigătorul Galei Ambasadorilor Nemțeni, la categoria Tinere valori, din acest an (2018), a fost IONUȚ URSU.

IONUȚ URSU

Cunoscut mai ales după cele trei experiențe trăite în Nepal, unde a salvat sute de vieți ale victimelor cutremurului din 2015, Ionuț poate fi unul dintre simbolurile voluntariatului românesc.

Ani la rând a făcut voluntariat la Ambulanța București, pentru că în Capitală a urmat cursurile universitare și postuniversitare, dar primele sale fapte bune le-a realizat când era asistat în casa de copii la Piatra Neamț.

Destinul lui Ionuț e desprins parcă dintr-o poveste. A crescut singur, dar a trăit alături de toți. A căutat mereu să îi bucure pe cei din jurul lui și în special pe nevoiași. Nu s-a dezis de la țelul său, așa că și pe viitor vrea să fie alături de oamenii care au nevoie de ajutor.

foto: Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“
PUBLICITATE