Ambasadori Nemțeni: Câștigătorul categoriei Educație

Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, a organizat a doua ediție a „Galei Ambasadorilor Nemțeni“, ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Excelența în domenii care vizează viața culturală și socială a județului a fost sărbătorită printr-un eveniment grandios, care a avut loc joi, 22 noiembrie, la sala Cinemtografului “Dacia” din Piatra-Neamţ, începând cu ora 18:00.

Campania „Ambasadori ai Neamțului“ a fost lansată pe 11 octombrie, iar până pe 10 noiembrie publicul a avut ocazia să nominalizeze candidații propuși pentru premiere în cadrul galei. (Ponderea votului electronic a reprezentat 50% din decizia finală, iar 50% a reprezentat decizia juriului)

Printre cele 12 categorii de anul acesta s-a numărat și Educație, unde au fost nominalizați: CRISTINA S. PETRARIU, DANIEL DIEACONU, CIPRIAN ONOFREI, MARIANA COZMA și MIRELA-CRISTINA GRIGORI.

Câștigătorul Galei Ambasadorilor Nemțeni, la categoria Educație, din acest an (2018), a fost MARIANA COZMA.

MARIANA COZMA

Este director la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Neamț din anul 2015. Până atunci a lucrat la Școala Gimnazială Domnească „Grigore Ghica Vodă“ Târgu Neamț, timp de 30 de ani.

Acolo, alături de colectivul de cadre didactice a reușit să ducă la bun sfârșit visul de avea o gradiniță nouă pentru cei peste 300 de copii. În anul 2012, noua clădire a grădiniței și-a deschis porțile.

De-a lungul timpului a fost metodist ISJ, coordonator de cerc pedagogic, membru în Consiliul Consultativ pe disciplină și formator pe proiecte județene și naționale. A participat alături de copii la multe concursuri organizate la toate nivelurile unde a obținut numeroase premii.

foto: Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“

 

PUBLICITATE