Ambasadori Nemțeni: Câștigătorul categoriei Asistență socială

Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, a organizat a doua ediție a „Galei Ambasadorilor Nemțeni“, ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Excelența în domenii care vizează viața culturală și socială a județului a fost sărbătorită printr-un eveniment grandios, care a avut loc joi, 22 noiembrie, la sala Cinemtografului “Dacia” din Piatra-Neamţ, începând cu ora 18:00.

Campania „Ambasadori ai Neamțului“ a fost lansată pe 11 octombrie, iar până pe 10 noiembrie publicul a avut ocazia să nominalizeze candidații propuși pentru premiere în cadrul galei. (Ponderea votului electronic a reprezentat 50% din decizia finală, iar 50% a reprezentat decizia juriului)

Printre cele 12 categorii de anul acesta s-a numărat și Asistență socială, unde au fost nominalizați: Pr. PETRU MUNTEANU, CARMEN SUCIU, MARIA PETRARIU, SORINA MONAC și DANIEL HUMĂ.

Câștigătorul Galei Ambasadorilor Nemțeni, la categoria Asistență socială, din acest an (2018), a fost CARMEN SUCIU.

CARMEN SUCIU

„M-am născut într-o familie de îngeri!“, spune Carmen Suciu despre sine. Este membru asociat – tot ea susține asta – la „Asociația Născută Înger“, pe care a fondat-o în 2016, după mai mulți ani de voluntariat pe cont propriu.

S-a implicat în salvarea a zeci de cazuri grave. Oameni care nu mai aveau nicio speranță de la viață au căpătat zile datorită lui Carmen Suciu.

Pentru că rezultatele de până acum sunt notabile, cu siguranță urmează planuri îndrăznețe de viitor. Vrea să realizeze Centrul de Incluziune Socială „Ella Suciu“ și să înființeze o altă casă de tip familial unde să poată aduce copiii bolnavi, mai ales cei care necesită îngrijiri post operatorii.

Vrea să termine facultatea și să publice cartea ,,Suflet Viscolit“.

PUBLICITATE