Altex Piatra-Neamț – o nouă înfățișare și oferte speciale


Altex România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a reamenajat magazinul din Piatra Neamţ, aflat în Piaţa Ştefan cel Mare nr. 18 I, iar începând din 15 iulie, cumpărătorii îl vor putea descoperi într-o formă modernizată. „Ne dorim să oferim constant clienţilor o gamă cât mai largă de produse pentru nevoile lor, servicii de calitate, dar şi un spaţiu modern şi primitor pentru o experienţă de cumpărare mai plăcută. Acum, magazinul Altex din Piatra Neamţ îşi întâmpină clienţii cu un aspect nou, modern şi mai apropiat de aşteptările lor”, precizează Dan Ostahie (foto), CEO Altex.

Odată cu finalizarea procesului de reamenajare, magazinul Altex din Piatra Neamţ asigură cumpărătorilor un acces mai rapid la electronicele şi electrocasnicele expuse la raft, dar şi la o gamă extinsă de servicii şi produse, toate expuse pe o suprafaţă de 1.250 de metri pătraţi.

Cu ocazia redeschiderii magazinului din Piatra Neamţ, Altex a pregătit o serie de oferte speciale, printre care:
– Televizor Samsung LED Smart full HD, diagonală de 80 cm, la numai 999,9 lei,
preţ la schimb cu un televizor vechi;
– Combină frigorifică ARCTIC, capacitate 291 litri, clasa energetică A+, la numai
799,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
– Combină frigorifică Whirlpool NO Frost, volum 315 litri şi clasa energetică A+, la numai 1.399,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi.

Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 9:00 şi 18:00, oferind clienţilor posibilitatea de a accesa şi soluţii post-vânzare, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. În plus, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care subliniază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cumpărătorii care găsesc produsele din gama Altex la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.