Alianța PSD+UNPR la Neamț făcută pentru interesele proprii


La câteva ore de la semnarea protocolului de colaborare PSD-UNPR la Neamț, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene și președintele interimar UNPR Neamț, Florentina Vasiliu au ținut să organizeze o conferință de presă, pentru a anunța acest protocol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Despre acest protocol și despre părerea celor mai importanți membri UNPR puteți citi articolul -> În Neamț, PSD a câștigat cu UNPR „la masa verde”

PSD-UNPR-NeamtDincolo de discursurile politice cu care am fost obișnuiți, nu putem trece peste o declarație extrem de importantă a noului președinte interimar UNPR Neamț, Florentina Vasiliu, în care nu se specifică nimic despre interesul cetățenilor, un program de dezvoltare locală sau bunăstarea locuitorilor din acest județ. Singurul lucru obținut de UNPR Neamț fiind: locurile 5 și 7 pe lista de consiliul județean, un post de vicepreședinte CJ (dacă vor câștiga alegerile) și un post de deputat.
Cu alte cuvinte, pentru a-și asigura propriile aranjamente.

„Această alianță cu siguranță va fi benefică pentru ambele partide, va fi benefică și pentru electoratul nostru, al UNPR-ului. De asemenea prin această alianță, UNPR-ul, în urma negocierilor cu președintele Ionel Arsene a obținut două mandate, pe locuri eligibile, de consilier județean, postul de vicepreședinte, după ce va câștiga alegerile și, bineînțeles, am dus negocierile și pentru un post de deputat, în toamnă. – a declarat Florentina Vasiliu, președinte interimar UNPR Neamț

În cadrul acestui protocol, PSD a avut în vedere și zonele în care UNPR-ul ar fi putut să le strice calculele, astfel au impus prin această alianță organizațiilor Piatra Neamț (unde Aurelia Simionică era un impediment major), Roman, Târgu Neamț, Poiana Teiului și Urecheni să le susțină candidații.

În afară de consiliul județean, vom candida împreună la municipiul Piatra Neamț, municipiul Roman, la orașul Târgu Neamț și comunele Poiana Teiului și Urecheni. Aici vom avea candidați comuni, în restul localităților vor fi candidați separați pentru funcțiile de primar și consiliul local și susținere comună în toate localitățile din județul Neamț pentru lista de consilieri județeni.” – a declarat Ionel Arsene

PUBLICITATE