Alexandru George Bălan: „Domnule Stavarache, dacă tăceai, filosof rămâneai!”

„Valentin Stavarache, cel pe care PNL Neamț l-a uns drept lider al consilierilor județeni, a încercat să se dea deștept, dar a eșuat lamentabil.” – este mesajul liderilor consilierilor locali ai municipiului Roman, ca reacție la comunicatul transmis zilele trecute (vezi articolul AICI)

Nu trece zi în care aleșii locali promovați de PNL Neamț să nu ne ofere noi dovezi ale incompetenței lor. De data asta ne-au arătat că nu sunt în stare să citească nici măcar un tabel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai grav, habar nu au să facă diferența între banii ce revin de drept unei localități și banii dați de Premierul demis Cîțu din „tolba” denumită Fondul de rezervă bugetară.

Stimați peneliști, municipiul Roman nu a primit NICIODATĂ de la Guvernul Cîțu 21 de miliarde de lei, așa cum ați mințit în weekend!

Nici pe departe. Era vorba despre 2.126 mii lei, adică puțin peste 2 milioane de lei! MILIOANE, NU MILIARDE!!!

Dar reprezentanților PNL le e greu să citească aceste cifre, darămite să le înțeleagă. Cele 2 milioane de lei reprezentau banii care trebuiau să se întoarcă de la bugetul de stat pentru taxele și impozitele plătite de romașcani și firmele romașcane!

NU E VORBA DESPRE ALOCĂRI GRATUITE DE LA GUVERN PENTRU ROMAN! De la Guvernul Cîțu, prin fondurile alocate săptămâna trecută, Romanul a primit ZERO LEI!!!

Dacă nu sunt în stare să citească un amărât de tabel, atunci cum să ne așteptăm ca oamenii ăștia să ia măsurile necesare pentru comunitățile noastre?

Înainte de a vorbi despre Roman și banii care sunt alocați orașului nostru, PNL Neamț ar trebui să învețe administrație și să pună mâna pe carte.

Acest habarnism și faptul că nu știu absolut nimic despre alocările bugetare sau din ce sume se construiește un buget local este înspământător. Mă îngrozesc când văd că astfel de oameni au fost promovați de PNL.

E incultură, rea voință sau dezinformare? Această concluzie o vor trage doar romașcanii!
Și, domnule Stavarache, înainte de a deschide gura ar trebui să vă gândiți să faceți niște exerciții de vorbire, pentru că amestecați cifrele aiurea!” – a transmis liderul consilierilor locali PSD Roman, Alexandru George BĂLAN

PUBLICITATE