Alertă meteo până sâmbătă, 22 aprilie. Vreme deosebit de rece în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat, astăzi (21 aprilie), o avertizare meteo de brumă și îngheț la sol, vreme deosebit de rece, în intervalul 21 APRILIE, ORA 09:00 – 22 APRILIE, ORA 09:00

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ANM, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile. În noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative, se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării și, local, îngheţ la sol.

Reamintim că astăzi, până la ora 14:00, este în vigoare CODUL GALBEN de intensificări ale vântului, ninsori şi strat de zăpadă
În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice, unde viteza la rafală va atinge 55…65 km/h, precum și la munte, unde se vor depăși 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.
În Moldova și în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă, iar în nord-estul Munteniei şi nordul Dobrogei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de precipitații de 15…20 l/mp.

PUBLICITATE