A ajuns la spital cu fractură de calcaneu. După trei zile a încercat să se arunce de la etaj

Miercuri, 22 martie, pacienții internați în Secția Ortopedie a Spitalului Roman au trecut prin clipe de groază când l-au văzut pe unul dintre bărbații internați cățărat pe geamul salonului cu intenția să se arunce de la etajul III.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul are 54 de ani, este din Tămășeni și a fost internat în data de 19 martie la Ortopedie cu fractură deschisă calcaneu. Personalul medical i-a administrat medicația corespunzătoare și a luat măsurile specifice în astfel de cazuri, conform procedurilor medicale.

Fiind consumator de alcool, după câteva zile corpul a intrat în sevraj pentru că nu a mai băut nimic. A devenit agitat și totul era să se încheie cu o nenorocire. S-a urcat pe pervazul geamului, a deschis geamul și a vrut să se arunce de la etajul III. Asistenta a avut prezență de spirit și l-a prin la timp, evitând tragedia. A fost alertat personalul de pază și am sunat la 112 ca să se intervină pentru că era foarte agitat, a precizat medicul Maria Andrici, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

În prezent, pacientul a fost transferat la Secția Psihiatrie a Spitalului Roman și va urma un tratament specific în caz de alcoolism.

sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE