AJOFM Neamț: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, vineri, 19 octombrie

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri, 19 octombrie 2018 Bursa locurilor de munca pentru absolventi, activitate ce se va desfasura in Piatra Neamt la Centrul Rubik Hub, Aleea Tineretului nr 1( in incinta Strandului), in Roman la cantina Grupului Scolar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46, iar in Targu Neamt la Sediul ALOFM, str Stefan cel Mare, nr. 66, incepand cu ora 9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data (17 octombrie, la ora 12:00) au confirmat participarea un numar de 66 de agenti economici care vor oferi 619 locuri de munca vacante in domenii specifice pentru  industria textila, a materialelor de constructii, industria prelucrarii lemnului, industria alimentara, servicii, hoteluri si restaurante, comert si constructii.

Pentru cei cu studii superioare sunt 37 de locuri de munca vacante.

PUBLICITATE