AJFP Neamț: Patronii firmelor care vor ajutor de stat sunt asteptați la discuții. Vezi programul

În acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat a fost adoptată H.G. nr. 476 / 2018, publicată în Monitorul Oficial nr. 580 / 09.07.2018, Partea I, de modificare şi completare a H.G. nr. 807 / 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

     Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

    Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate  din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi – la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Neamţ, persoana de contact Elisei ROTARU, email [email protected], va fi punct de informare locală  permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat.

   Promovarea prezentei scheme de ajutor de stat se va face şi prin intermediul întâlnirilor bilunare, în teritoriu, cu operatorii interesaţi, respectiv cei care pot realiza o investiţie de minim 3 milioane euro.

Graficul acestor întâlniri din luna septembrie 2018 în judeţul Neamţ este următorul :

07.09.2018 ora 11  la Piatra Neamţ, sediul Administraţiei  Judeţene a Finanţelor Publice, sala de şedinţe;

18.09.2018 ora 11 la Tîrgu Neamţ, sediul Serviciului Fiscal Orăşenesc

PUBLICITATE