Află cum îți transformi dormitorul așa cum îți dorești!

Abia astepti sa ajungi acasa dupa o zi obositoare petrecuta la serviciu si sa te arunci intre faldurile cearceafului, sa simti moliciunea patului supradimensionat si sa te lasi prada somnului care iti incarca bateriile pentru a doua zi, nu-i asa? De fapt, aceste senzatii le incearca absolut toata lumea, asa ca nu te mira de ce foarte multi dintre oameni vor sa obtina confortul perfect in aceasta camera si sa descopere acele piese de mobilier care sa ii ajute in demersul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dormitorul este, cu siguranta, foarte important in locuinta, asa ca doresti sa ii imprimi o nota personala, sa ii creezi un aer romantic si sa adormi sau sa te trezesti intr-o armonie oferita de imbinarea placuta a culorilor, decorurilor, pieselor de mobilier si electronicelor moderne. Daca te gandesti sa faci cateva amenajari noi in aceasta camera, ia in considerare magazinele online unde ai parte de livrare gratuita la mobila de dormitor chiar in acest moment.

Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

  1. Chiar daca poate nu ai chef sa faci o transformare radicala acum, ar trebui sa te gandesti sa dai cu var intr-o alta culoare, poate una neutra, calda. Deasupra patului opteaza pentru un tapet cu un imprimeu inedit, poate un peisaj din natura, cateva motive geometrice, o imagine urbana etc. Acest lucru va oferi eleganta si rafinament dormitorului.
  2. Patul este vital in aceasta camera, asa ca nu te zgarci la bani cand vine vorba despre el. Nu cumpara unul de dimensiuni uriase pentru ca nu se va potrivi cu incaperea sau va aglomera fara rost totul in jur. Desi vei fi tentat sa cumperi un set intreg de mobilier de dormitor, abtine-te pentru ca, in general, iti vor ramane piese pe care nu vei avea unde sa le pui. Mai bine ia-ti un dulap de AICI, o singura noptiera si poate o etajera pentru TV.
  3. Materialele textile pe care le folosesti pentru decorare trebuie sa fie de calitate superioara pentru a-ti da impresia de confort si chiar de lux. Cumpara catifea, matase, satin si culorile alege-le in asa fel incat sa se muleze pe dorintele proprii, dar sa creeze efecte spectaculoase datorita intensitatii.
  4. Daca intrebi o femeie ce anume isi doreste in dormitorul ei, cu siguranta, iti va raspunde ca ar prefera sa existe o multime de pernute moi, colorate, chiar cu imprimeuri romantice daca s-ar putea. Pe langa acestea ar mai avea nevoie inclusiv de un covor mai gros, pufos, in care sa-si afunde picioarele, sporind astfel senzatia de confort.
  5. Un tablou inedit, care sa invite la relaxare, ar putea fi iarasi o idee buna pentru a instala in mintea ta sentimentul ca esti protejat, ca nimic nu ti se poate intampla. Ar fi de preferat sa nu iei in calcul celebrele carpete de pe vremuri sau tablouri cu mesaje motivationale care ti-ar spori starea de stres si nu te-ar lasa sa iesi din realitatea cotidiana nici macar pe timpul noptii.
  6. Lumina naturala trebuie sa scalde incaperea ziua, dar daca iti vei dori sa tragi un pui de somn, atunci nu strica deloc sa pui la ferestre niste draperii groase, care sa ascunda lumina puternica a zilei. O veioza sau cateva corpuri de iluminat asezate in aproprierea patului te-ar ajuta in cazul in care vrei sa citesti sau sa mai lucrezi ceva pentru birou.
  7. Un dormitor de vis nu poate exista fara o muzica ambientala, fara cateva lumanari parfumate si o vaza cu flori proaspete, de sezon. Pana la urma este un loc romantic, asa ca ar fi bine sa creezi atmosfera aceasta cu putina imaginatie si creativitate.

In concluzie, pentru a te simti bine acasa si sa-ti doresti sa te reintorci aici in fiecare zi dupa orele obositoare de la serviciu, trebuie sa iti realizezi un spatiu intim, romantic, relaxant, care sa te invite la odihna.

PUBLICITATE