Adrian Diaconu a fost ales noul vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț

Consilierii județeni nemțeni au ales astăzi, 30 mai, în ședința ordinară, noul vicepreședinte de Consiliu Județean. Cu 17 voturi pentru, Adrian Diaconu este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Consilierii PNL nu au avut nicio propunere pentru această funcție și nici nu au participat la vot. Au fost 19 voturi valabil exprimate și niciun vot nul.

Adrian Diaconu (PSD) îi ia locul lui Laurențiu Dulamă (PMP) care a fost demis de prefect (vezi articolul – AICI).

Felicitări și să reprezentați zona Romanului așa cum trebuie în Consiliul Județean Neamț” – i-a spus președintele Ionel Arsene.

Am aflat cu 15 minute înainte de ședință că voi fi propus pentru această funcție. Vă asigur că împreună cu președintele Ionel Arsene și vicepreședintele Ion Asaftei, voi reprezenta pe toți cetățenii județului. Știu să lucrez în echipă, sunt în politică din 1992 (la PSD) și vă asigur că sunt de bună credință și veți găsi în mine un partener.” – a spus noul vicepreședinte, Adrian Diaconu

Adrian Diaconu a fost primarul comunei Cordun cinci mandate consecutive (adică 20 de ani) până la alegerile din iunie 2016, când a pierdut în fața liberalului Adrian Ciobanu. Pe 28 februarie 2017, Adrian Diaconu a fost validat consilier județean.

PUBLICITATE