Adrian Alui Gheorghe, despre Dragoș Chitic: Numele lui nu mai înseamnă nimic

Scriitorul Adrian Alui Gheorghe face o analiză a momentului politic local, intitulat ”Mugur Cozmanciuc și soluția liberală pentru județul Neamț”, la sfârșitul căreia vorbește și despre primarul Dragoș Chitic nu tocmai în termeni laudativi, ca până acum.

Prin intermediul articol publicat pe blogul personal, scriitorul Alui Gheorghe are cuvinte de maximă apreciere la adresa șefului PNL Neamț, Mugurel Corneliu Cozmanciuc, spunând despre acesta că ”este un om care are caracter și are viziune. Intră în Biserică nu doar ca să facă poze electorale. Nu îi este frică să intre în Bibliotecă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Are studii făcute ”pe bune”, nu a cumpărat diplome de la ”sereleurile” care au făcut ”intelectuali” din persoane dubioase de pe Ozana și de pe Cuiejdi...”

Când vine vorba de primarul Dragoș Chitic, proaspăt transferat în echipa PMP Neamț, lucrurile se schimbă radical: ”Câteva personaje din ”mediul liberal” au ales să trădeze chiar în această perioadă, intrând în siajul celor cu care seamănă: au dosare penale, au condamnări, sunt urmăriți de incompatibilități administrative.

Numele lor nu mai înseamnă nimic, din acest moment au dat cartea onoarei pe cartea rușinii. Dumnezeu și Justiția să le dea pe măsura faptelor lor!”, se arată în materialul semnat de scriitorul Adrian Alui Gheorghe.

În urmă cu un an, scriitorul nemțean se alătura echipei liberale de la Piatra-Neamț, la acea vreme Dragoș Chitic declarând: Îl asigur pe domnul Adrian Alui Gheorghe că va avea tot sprijinul nostru, al Primăriei dar și al echipei liberale de la Piatra-Neamț, pentru proiectele domniei sale.

Sunt convins că exemplul său va fi urmat şi de alte personalităţi ale oraşului şi judeţului, oameni care au performant în domeniile în care activează şi vor să pună în slujba comunităţii priceperea lor.

Asta este ceea ce îmi doresc, profesionişti în echipa liberală şi în echipa administrativă. Aşa consider că trebuie să funcţioneze un partid politic, să atragă oameni de valoare care să contribuie la bunul mers al comunităţii”.

Nu știm dacă textul scris de către Adrian Alui Gheorghe are legătură cu faptul că acesta a fost pus de Mugurel Cozmanciuc pe locul 3 pe lista de consilieri locali ai PNL Piatra-Neamț, cert este că de pe această poziție, scriitorul nemțean va fi sigur ales local din toamnă.

PUBLICITATE